40,9E+

29

0
Nyíregyháza
+36 30 312 3620

Bemutatkozás

Minden nap 7 és 21 óra között vagyok elérhető és Nyíregyháza mellett lakok 10 km-re. Csendes, diszkrét környéken, családi házban dolgozok, nem szalon körülmények közt és egyedül élek.
Köszönöm, hogy elolvastad. További részletekért légyszíves hívj. Szép napot kívánok :)

Szakképzett gyógymasszőrként szeretnék segíteni mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek, megkönnyítve mindennapjaikat a szabadabb mozgás révén. A svéd masszázs alapfogásait alkalmazom, elsősorban sportolók és izom-ízületi fájdalmaktól szenvedők járnak hozzám. Maximum az intim masszázs, ami szóba kerülhet, szigorúan terápiás céllal. A szex kizárva! Érzelmek nélkül nekem nem megy. Ha most azt kérdezed, hogy miért erotikus oldalon hirdetek, a válaszom az, hogy eddigi tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy az oldal kellően nézett és sokan tényleg egy felfrissülésre vágynak, nem feltétlenül ragaszkodnak szexuális szolgáltatáshoz.

A fájdalmait mérsékelhetem de egy betegséget nem lehet tüneti kezeléssel megszüntetni. Amennyiben súlyosnak ítélem meg az állapotát, orvoshoz fogom irányítani és nem fogom elvállalni a masszírozást mindaddig, míg az orvosa jóvá nem hagyta.

Eddigi tanulmányaim alapján a következő elváltozások esetén lehetek segítségére:

Izomfájdalmak (Myalgiák):
A masszázs hatására fokozódik az izomzat vérellátása, anyagcseréje és teljesítőképessége. A masszázzsal, mint mechanikai ingerrel a szervezet saját, öngyógyító, regeneráló folyamatait segítem elő.

Az ízületek kopásos elváltozásai (arthrosis) esetén az ízületi felszíneket borító üveg (hyalin)-porc vérellátásának fokozása révén a kopásos folyamat lassítható, a fájdalom csökkenthető. Az aktív mozgások véghezvitele könnyebbé válhat az ízület mozgástartományának megőrzése, növelése által, mely passzív ízületi kimozgatással valósul meg.

Tilos a masszázst igénybe venni ízületi gyulladás akut stádiumában, mely pihenésre sem szűnő fájdalommal, az érintett ízület felett duzzanattal, a bőr vörösségével, meleg tapintatával jár.
Továbbá minden más akut fertőző betegség, lázzal járó állapot esetén is ellenjavalt a masszázs!

A gerincet érintő elváltozások esetén a hátizomzat tónusa fokozódhat, feszülhet, mely tovább merevíti a gerincet. A fájdalom elkerülése érdekében alkalmazott kímélő testtartás, mozgásszegény életmód hatására idővel meggyengülhet az izomzat.
Ekkor a gerincre ható terhelés nő. A hátizmok erősítése elősegíti, hogy a gerinc kevésbé terhelődjön, így a fájdalom csökkenését érhetjük el.
Viszont az érzészavarral, zsibbadással, kisugárzó fájdalommal járó kórképek orvosi kivizsgálásra szorulnak a masszázs-kezelés igénybevétele előtt, az ideggyöki kompressziók és más súlyos betegségek (pl. gerincsérv) kizárása érdekében.

Köszönöm, hogy elolvasta. Ha bármilyen kérdése van, hívjon és megbeszéljük. Szép napot kívánok!

Lehetőségek

Masszázs
Szeretem, vállalom
Extra (ha megkérsz)
Nem szeretném

Mikor vagyok elérhető?

Hétfő
07:00 - 21:00
Kedd
07:00 - 21:00
Szerda
07:00 - 21:00
Csütörtök
07:00 - 21:00
Péntek
07:00 - 21:00
Szombat
07:00 - 21:00
Vasárnap
07:00 - 21:00

Tartózkodási hely

Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Személyes adatok

Életkor
29
Szexualitás
Heteroszexuális
Kategória
Női szexpartner
Magasság
166
Testsúly
50
Testalkat
Vékony
Hajtípus
Hosszú
Hajszín
Fekete
Szemszín
Zöld

Vélemények rólam

0 vélemény összesen. Ezidáig nem érkezett egyetlen vélemény sem.

Telefonszám

Igazolt profil

A hirdető fotóval igazolta, hogy a feltöltött képei valódiak.