315,4E+

118

3
Győr
+36 30 361 0319

Bemutatkozás

Üdvözöllek, :),

Szép arcú, nagyon csinos, diszkrét DOMINA vár kulturált, kellemes helyen, DOMINÁNS játékokra!
Lehetőségek:
-felcsatolható vibrátor
-szerepcsere
-kényszer-francia
-láb-, csizma-imádat
-testi-lelki megaláztatás
-fenekelés lovaglópálcával
-mellbimbók gyötrése
-csiklandozás
-szerepjátékok (domina-szolga, úrnő-pincsikutya, főnöknő-beosztott, tanárnő-diák, nővér-beteg...)
-lakk, bőr cipő, csizma, fűző
-nővé nevelés
Részemről mindez teljes odafigyeléssel, empátiával, kényeztetéssel történik,
amit Tőled is elvárok és megparancsolom!

Ha fantáziádban van új, különleges kívánság akkor mond Nekem és maximálisan valóra váltjuk!
SZÁM KIJELZETT HÍVÁSOKAT FOGADOK, SMS-EKRE NEM VÁLASZOLOK. H-P: 9-24, SZ-V: 10-23
------------------------------------------------------

Ich begrüße dich sklave!

Eine ausgeschprochen hübsche, diskrete DOMINA erwartet dich in
eine entspannte, stimmungsvolle Atmosphäre für DOMINA-Spiele.

Deine Möglichkeiten:
- Strap-on in div. größen
- Rollentausch
- Zwangs-Lecken
- Schuh- und Fußfetisch
- Physische oder psychische Erniedrigung
- Spanking mit Reitstock
- Brustwarzenfolter
- Kitzelfolter
- Rollenspiele (Domina-sklave, Lehrerin-Schühler, Krankenschwester-Patient)
- Lack-, Leder Schuhe, Stiefeln, Corsett
- TV- Erziehung...

Ich werde dich mit maximaler Aufmerksamkeit, große Empathie und Vervöhnung behandel, was ich auch von dir erwarte und es dir auch befehle!

Wenn du neue, besondere Wünsche hast, dann sag es MIR, und wir werden es verwirklichen!

Ich antworte auf Anrufe nur mit sichtbaren Rufnummern!
Keine SMS-Antworten!

Montag-Freitag 9-24 Uhr, Samstag-Sonntag 10-23 Uhr

Mikor vagyok elérhető?

Hétfő
09:00 - 24:00
Kedd
09:00 - 24:00
Szerda
09:00 - 24:00
Csütörtök
09:00 - 24:00
Péntek
09:00 - 24:00
Szombat
10:00 - 24:00
Vasárnap
10:00 - 23:00

Tartózkodási hely

Győr, Győr-Moson-Sopron megye

Személyes adatok

Életkor
42
Szexualitás
Heteroszexuális
Kategória
Domina
Magasság
182
Testsúly
72
Mellbőség
98
Derékbőség
70
Csípőméret
102
Testalkat
Normál
Hajtípus
Hosszú
Hajszín
Vörös
Szemszín
Zöld

Beszélt nyelvek

Angol, Német

Vélemények rólam

Törölt felhasználó

2017.06.23. 17:02

Egy kicsit hosszabb beszámolóm lesz, mert nagyon intenzív élményem volt és már le akartam írni részletesebben!
Amikor beléptem hozzá meglepett hogy milyen fantasztikusan magas és emellett nagyon nőies alakja van, szó szerint majdnem hanyatt estem az ajtóban a látványtól! Szólnia sem kellett és máris lábcsókra hajoltam előre. A lábai szép hosszúak, formásak. Fekete lakk szettben és combfixben, magastalpú cipőben várt, pedig ezt nem is egyeztettük előre.
Rám nézett, egy kicsit elmosolyodott, de aztán ellentmondást nem tűrően rám parancsolt, hogy foglaljak helyet a szobában.
Leültünk kicsit beszélgetni, hideg üdítővel kínált. Eléggé zavarban voltam, de aztán ahogy kérdezgetett oldódtam. Miután minden részletet és a határokat megbeszéltük, bekísért az igényesen berendezett szobájába, majd rám parancsolt, hogy vetkőzzek. Na ekkor egy kicsit meglepődtem, mivel eddig nem igazán vetkőztem úgy, hogy egy nő ruhában áll előttem és néz. Bocsánat, egy igazi Úrnő :)))))
Közben végigmért és kommentálta a látványt. Ott álltam meztelenül, mikor hirtelen jött az utasítás, hogy ha jó ribanc akarok lenni, akkor ennek megfelelően kell felöltöznöm. Kitett elém egy magassarkú cipőt (szerencsére pont jó volt a mérete nekem), illetve a kezembe adott egy necc combfixet. -Ezeket vedd fel, addig keresek valami sexy tangát! - és azzal otthagyott.
Ez a szitu annyira felizgatott, hogy mire visszatért, már egy merevedő farkú combfixes magassarkús szolgát látott.
Valószínűleg ez nagyon tetszhetett neki, mert széles mosollyal és dicsérettel honorálta a látottakat. A kezembe adott egy eléggé felvágott tangát, amit azonnal fel is vettem. Persze nem fért el benne a merev farkam, így hát oldalt kilátszott a makkom. Elővette a lovaglópálcáját és egy kicsit eljátszadozott a kilógó makkal. Miközben váltakozó erősséggel és irányból "nevelgette" a makkomat, kérdezgette, hogy milyen érzés így kiszolgáltatva lenni? Persze egyből rávágtam, hogy nagyon jó érzés, mire egy nagyobb ütéssel nyomatékosítva térdre parancsolt. Fel is szisszentem és letérdeltem, ami a magassarkúban egy kicsit nehézkes volt. Eddig sem álltam stabilan benne, de pláne így térdelve.
Aztán önkéntelenül is elkezdtem csókolgatni a cipőjét, lábát, harisnyáját, amit dicséretekkel jutalmazott. Néha megsimogatta a pálcával a hátamat, aztán váratlanul odacsapott egyet-egyet, csak hogy érezzem a törődést :))
Amikor már eleget kényeztettem így, leült egy székre elém és hátradőlt. Vedd le a cipőmet, parancsolta. Azt akarom, hogy a lábujjaimat kényeztesd, egyenként! - Hű, hát ettől nagyon felizgultam, még jobban mint az elején. Óvatosan levettem a harisnyás lábfejéről a cipőt és elkezdtem dolgozni a nyelvemmel. Körbe-körbe nyaltam, szopogattam, szívtam a finom illatú, hosszú lábujjacskákat. Közben a lábát is simogattam, amit láthatóan nagyon élvezett, mert közben sóhajtozott is. Legalább is úgy vettem észre.
Elég! - szólt rám hirtelen! Majd maga elé állított, meg kellett fognom a bokámat. Már vártam a csapások, de helyette a combom közé nyúlt be, és a heréimet fogta meg szorosan. Kihúzta hátra, csak úgy feszült a dákóm közben és egyre lejjebb hajolt a húzás hatására. A másik kezével simogatta, masszírozta. Nagyon jó érzés volt! Aztán hirtelen kaptam rá pár csapást tenyérrel, húúú, az visszarántott a valóságba.
-Jó ribanc leszel? - kérdezte ezután.
-Igen Úrnőm, jó ribanc leszek!
-Mindent megteszel amire utasítlak? - és közben csapott még kettőt a herékre.
Felszisszenve igeneltem sűrűn, majd aztán elengedte a heréimet. Elém állt nagyon közel és fel kellett egyenesedben.
Olyan közel volt az arca, hogy éreztem a lélegzését. Mivel sokkal magasabb volt nálam, fel kellett rá néznem.
-Ezt szeretem amikor a pasik néznek fel rám! - mosolygott, miközben a hüvelyk és mutatóujjával körbefogta a makkomat és elkezdte felfelé húzni a makkomnál fogva a farkamat.
Mondanom sem kell, hogy egyszerre volt izgató és kéjes-fájdalmas érzés. Kicsit visszaengedett, aztán még magasabbra húzta. Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg lehet még nyújtani merev állapotban :O
Majd amikor látta, hogy túlságosan élvezem, elengedte és sűrűn megpofozta a makkomat, miközben megfenyegetett, hogy ha el mernék élvezni, akkor nem lesz ilyen kedves már...
-Ha jó ribanc akar lenni, akkor most feltérdelsz az ágyra! - utasított. Persze azonnal ugrottam, már amennyire a magassarkú cipőben ez lehetséges volt.
Nem mertem hátra nézni, de mintha gumikesztyűt vett volna fel. Kicsit remegve álltam négykézláb az ágyon, mikor éreztem, hogy a fenekemre teszi a kezét, simogat, majd egyszer csak éreztem az ujját. Mélyen benyomta, megforgatta, mire hatalmasan sóhajtottam.
-Nem élvezel ribanc, értetted! - szólt rám azonnal.
Majd folytatta az ujjazásomat. A farkam már pattanásig duzzadt, mikor éreztem, hogy már nem csak egy ujjal van bennem. Meglepően jól csinálta, miután voltak rossz élményeim ilyen téren!
Kb 2-3 ujjal ujjazhatott, amikor előrenyúlt a farkamhoz. Na itt baj lesz, gondoltam magamban....
Könyörögtem, hogy ne csinálja, mert élvezni fogok. Persze ez nem hatotta meg, jól megrángatta a farkamat, szerintem tuti szándékosan, aztán hirtelen abbahagyta.
-Szóval élvezni akarsz? - kérdezte kéjesen vigyorogva.
-Nem akarok Úrnő, de így akaratlanul is elélvezek.
Erre csak nevetett, kivette az ujjait a hátsómból, megfordított, hogy a lábaimmal a falra támaszkodjak és háttal feküdjek az ágyon. Akkor villant be, hogy mit is akar csinálni.. Videókban már láttam ilyent, hogy a saját szájába verik a szolgának. És pontosan így történt. Felettem a combfixes magassarkús lábam himbálózott, miközben ő..
A végét már nem írom le, csak annyit, hogy hatalmas nagy élvezés volt!

StrapOnFun

2017.04.20. 11:16

Nemrégiben jártam csodás, mosolygós Úrnőmnél és felejthetetlen élményben volt részem! Nagyon kedves, figyelmes és igazi profi! Másfél órát kényeztetett, én pedig teljesítettem parancsit, nagyon imádtam mindent. Az együttlétünk csúcspontja volt, amikor a popsimat kezelésbe vette, finoman, de jó alaposan a magáévá tett, leírhatatlan.. Nem mondhatom, hogy toppon voltam, ezt nagy türelemmel kezelte és segített mindenben. Fantasztikus volt vele. Imádom, hogy mindig mosolyog és jókedvű! A legmosolygósabb Úrnő! Köszönöm az Élményt!

Tomi

2010.10.23. 11:33

Egy igazi belevaló csaj, aki felejthetetlen élménnyel akar gazdagodni annak ajánlom ezt a hölgyet!!!